usch..

kan man vara allergisk mot nässpray?
i så fall så tror jag att jag är det.
det svider i hela näsan och typ halsen varje gång jag tagit det.
kan inte andas.
kan nästan andas bättre när jag är täppt.
kan inte heller äta något och sover för det mesta.
enda anledningen till att jag är här på datorn nu är för att jag skriver av läxor från elin.
efter det så blir det sängen igen.

Love.

!@#

Åhh jag blir så sur!
Jävla bögjävel, jag fullkomligt hatar när du gör så där...
Jag hatar DIG när du är så där.
"Hela världen roterar runt mig för jag är ju så snygg"
"Fanny, du är bara min reservkompis för alla andra är mycket snyggare och intressantare"
"Alla vill ligga med mig för jag är så bra!"
Tror du jag bryr mig eller?!
Allt var så jävla mycket bättre när du försvann från mitt liv, sen kommer du tillbaka och tror att jag ska lägga mig ner på marken och lyda minsta lilla jävla vink från dig.
Ledsen grabben, är inte samma person som jag var då.
Ingen idé att du kommer till mig när alla andra sviker, för jag bryr mig inte.

Love.

piller

visste du?
piller är inge bra
man kan bli sjuk
tack vare ett enda litet jäkla piller är jag sjuk och det vill inte gå bort!
först trodde jag att jag bara hade blivit smittat av någon men sen gick jag in och kollade biverkningar av ett piller som jag tagit och där stod det att man kan få feber, frossa och yrsel.
hallååå?
hur wierd är inte det?
är det inte meningen att man ska bli frisk och må bra av sånt?
tror jag har missförstått det där..

Love.


Stugan hela helgen med älskling, underbart! Vi gjorde inte speciellt mycket men nog var det kul ändå. Det som hade kunnat vara bättre är ju att jag hade varit frisk och vi hade gjort lite mer saker ute, typ skoter, grilla och sånt :) Men jag ska inte klaga för nog var det mysigt allt!
  Eftersom man då heter Fanny så lyckas man med allt, blland annat så såg jag inte att det låg en kniv på kaminen när jag tände en brasa. Märkte att det luktade skumt men tänkte inte mer på det. Efter ett tag så såg jag kniven och skaftet var helt smält...lyckat? ohja! Hehe, ska vara jag till allting!
  Dörren hade även stått på glänt inatt så det har varit iskallt hela natten och nu har man fått tillbaka febern och riskerar ännu några dagar sängliggande..boooring!

Ska ta och packa ihop lite grejer sen bär det nog av hemåt!

Love.

blablabla..

Skooooola, tung dag..bad och allt!
Okejdå, badet var väl ändå rätt kul men inte lika roligt att komma försent 35minuter till lektionen efter p.g.a att duscharna var upptagna -.- Fick även veta att vi har prov på det området vi jobbade med där idag...panikpanik!!
Har också SO förhör imorgon och engelska glosor...ååh, jag orkar inte! Är sjukt trött och vill bara gå och sova..men icke! Man måste stanna uppe halva jävla natten och plugga!!

Nåja, med tankarna på annat så var jag med älskling idag. Du är knäpp grabben!
Jag tror aldrig att vi träffats utan att flumma..;) Denna gången blev det fina porträtt, catfight och annat bus.
Tror aldrig jag känt såhär, det är något speciellt..något väldigt speciellt med den där pojken. Kan inte sätta fingret på vad men jag vet att han gör mig galen!

Äh, jag är helt borta så blir ett kort inlägg.

Love.


Nytt år, ny start, nya möjligheter.

Var väldigt länge sedan jag skrev, skyller på att jag helt enkelt inte orkat. Det har varit en otrolig start på det nya året både positivt och negativt. Revyn tog allt, verkligen, det var en superkul upplevelse det roligaste jag gjort men det var så sjukt stressigt och jag glömde bort mina vänner och mådde skit så fort jag inte var där. Gjorde även ett riktigt stort misstag.. Går inte in på detaljer, han vet ändå. Som tur är så löste sig allt och nu har vi fått en mycket bättre start, lovely!

Musiklivet har också fått en väldigt bra start och många nya möjligheter. Har redan hunnit vara på en deltävling inom rockkarussellen som var i överkalix, det gick förvånandsvärt bra och vi fick bra respons från juryn. Nu är det bara två deltävlingar kvar sedan får vi veta vilka som gått vidare! Har också varit på en lördagsrock spelning i Luleå som gick rätt bra, inte dåligt i alla fall! Kan bjuda på en liten bild därifrån ;)


Till helgen kommer Nina hit och då är det ju även snöfestival och allt. Kommer bli en superkul helg med folk man verkligen tycker om. Blir väl att gå ut och äta på lördag och sedan en massa skoj och bus på kvällen eller något! :D
Kanske att vi sover i stugan om min käre mor orkar köra upp oss till stan men det får vi ju se hur det blir med det ;)

Nåja ska ta och kolla min mail sedan gå och dö framför TVn.

Love.


Revybilder

Här kommer lite bilder fotade av Micke Stålnacke!Love.

Slut på revyresan

Då var detta års revytid slut. Man har skapat så många fina och underbara minnen, man har också funnit nya vänner för livet!
Jag kommer ihåg första gången jag klev in i rutiga rummet på kulturhuset, man sulle presentera sig med namn, om det var första gången alt. hur många gånger man varit med och vad man tyckte om att göra. Man var så sjukt nervös och kände nästan ingen! Rösten darrade och alla övningar man skulle göra gjorde man så diskret som möjligt.
Nu känns det som om man känt människorna hur länge som helst! Man har blivit som en liten familj nästan, rösten är stadig som ett berg och övningar man gör, gör man nu så vilt man kan! En nyttig upplevelse har det verkligen varit. Man har lärt sig att våga släppa loss på scen och man har hoppat runt som en fåntratt! Det fanns nästan inga gränser. Man har också skådespelat i lustiga små roller och kladdat på strippande pojkar. Men framförallt så har man suttit vid logerna och gjort sina egna versioner av låtarna som spelades på scen ;)
Första föreställningen var väldigt jobbig men rolig, man var sjukt nervös och gjorde lite fel ifrån sig. Man var också mycket mer osäker på scen.
Sista föreställningen var bara rolig, massa revybus och extra nummer. Men framförallt ett frieri i mitten i slutlåten. Grattis Johanna och Daniel, det finaste frieriet jag varit med om!
Allt man tänkte var "det här händer bara på film!" och "han friar verkligen, han gör det. inte gråta inte gråta inte gråta" Samtidigt sprutade tårarna ut och man blev alldeles rörd!
Sista målet på resan var revyfesten om blev väldigt lyckad enligt mig. Först käkade vi väldigt god mat! Sedan blev det några tal och lite fler tårar. Sedan hoppade man lite från bord till bord och satt och pratade och hade jätteroligt! Helt plötsligt hör vi en låt som nästan alla känner till och de som varit med i revyn tidigare ställer sig upp och dansar och sjunger! Sedan spelades låtar från detta års revy och alla sjönd med och dansade!
När man ville ha en lite lugnare miljö gick man in till rummet bredvid där timander pojkarna satt och spelade akustiskt, även fernsttöm var med. Så där satt man och sjöng och var så glad.
Någon timme senare gick de flesta av ungdomarna ut en stund och stod sedan vid dörren och pratade om saker som ingen visste om en. Några roliga och lite udda saker fick man reda på!
När klockan blev halv 4 så bestämde jag och julia oss för att gå. Kram kalas blev det och sedan satte man iväg hemmåt.
Väl hemma gick man in på facebook och kollade igenom alla bilder från revytiden och tänkte på hela resan innan man somnade.

Som jag nämnde så har man skapat sig vänner för livet och det finns några underbara människor jag kommer sakna lite mer än alla andra. Självklart så kommer man sakna hela gänget men de man kommit nära blir det ju att man saknar lite mer.

Då är det bara att vila upp sig och om ca 10månader samlas nästan hela gänget och förhoppningsvis lite nya ansikten också för att börja resan på en ny revy!

Love.

RSS 2.0